Dienstverleningscentrum De Triangel- Lovendegem- ‘Sensomotorische belevingsruimte voor activiteiten met en rond het paard’.

Dienstverleningscentrum De Triangel- Lovendegem- ‘Sensomotorische belevingsruimte voor activiteiten met en rond het paard’.

Dienstverleningscentrum De Triangel in Lovendegem biedt aan kinderen en volwassenen met een ernstige en diepe verstandelijke beperking begeleiding en behandeling. Werken met paarden is een manier om het zelfvertrouwen van de doelgroep op te krikken, hun beleving te verruimen en nieuwe ervaringen op te doen. Bovendien is het paard vaak een communicatiemiddel of spiegel van emoties voor mensen die niet of weinig verbaal communiceren. De Triangel bouwt nu een sensomotorische, overdekte belevingsruimte waar activiteiten met en rond het paard worden aangeboden, ongeacht de weersomstandigheden.

Dienstverleningscentrum De Triangel, Annemie Versprille, tel. 09-372 86 11, info@dvcdetriangel.be, www.dvcdetriangel.be